Ramazan Kolisini Bu Defa Öğrenciler Hazırladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirt Şehit Polis Hayrettin Şişman Ortaokulu öğrencileri ihtiyaç sahibi arkadaşları için Ramazan kolisi hazırladı.

Şehit Polis Hayrettin Şişman Ortaokulunda her yıl düzenli olarak yapılan Ramazan kolisi bu yıl da yapıldı. Öğretmen ve velilerden toplanan bağışlarla ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kolisi desteği yapıldı. Ayrıca ihtiyaç sahibi bazı öğrencilere ise nakit bayram harçlığı verildi.

Ramazan Kolisini Bu Defa Öğrenciler Hazırladı

İhtiyaç sahibi öğrenciler için Ramazan kolisi hazırladıklarını belirten Yasin İnanç, “Bizler Şehit Polis Hayrettin Şişman Okulu olarak Ramazan ayında ihtiyaç sahibi arkadaşlarımız için Ramazan kolileri hazırladık ve yaklaşık 100 tane Ramazan kolisi hazırladık. Bunları ihtiyaç sahibi arkadaşlarımıza teslim edeceğiz.” dedi.

“Yardımlaşma ve Sevgi Duygusunu Daha Çok Hissetim”

Ayrıca bazı öğrenciler için ise bayram harçlığı hazırladıklarını ifade eden İnanç, “Burada Ramazan Bayramı için yine aynı şekilde durumu çok iyi olmayan arkadaşlarımız için öğretmen ve arkadaşlarımızın verdiği nakit paralar ile o arkadaşlarımız için bayram harçlığı oluşturduk. Beni çok mutlu etti yardımlaşma ve sevgi duygusunu daha çok hissetim içimde.” diye konuştu.

Ramazan Kolisini Bu Defa Öğrenciler Hazırladı

“Daha Güzel Bir Ramazan Geçirebilmesi İçin Koliler Hazırlıyoruz”

İhtiyaç sahiplerinin daha güzel bir Ramazan geçirmesini istediklerini belirten Zehra Şeker, “Bizler Polis Amca Okullu olarak ihtiyaç sahibi arkadaşlarımız için Ramazan etkinliği yapıyoruz. Onların daha güzel bir Ramazan geçirebilmesi için koliler hazırlıyoruz. Bu etkinlik için yardımda bulunan arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

Etkinlikten mutluluk duyduğunu söyleyen Şeker, “Gurur verici. Mutluyum, bu tarz bir etkinlikte olduğum için. Bence çocukların en mutlu olabileceği, insanların ihtiyaçlarını karşılayabileceği, bazı insanlar bu hayata çok şansızlar onların şansını yakalayabilmesi için bir fırsat bence.” dedi.

Ramazan Kolisini Bu Defa Öğrenciler Hazırladı

Okul öğretmenlerinden Şeyma Koyuncu, “Her sene Ramazan ayında okulumuzda hem öğretmenlerimizle hem öğrencilerimizle beraber okulumuzdaki ihtiyaç sahibi olan öğrencilerimiz için böyle bir çalışma yapıyoruz. Bu sene de hem velilerimizden aldığımız desteklerle hem de öğrencilerimizden aldığımız yardımlarla Ramazan kolilerimizi hazırladık.” cümlelerini kullandı.

Emeği geçenlere teşekkür eden Koyuncu, “Öğrencilerimizden hem kuru bakliyat alıyoruz, herkes ne getirebiliyorsa, hem de nakit olarak göndermek isteyen velilerimizden nakitleri de bayram harçlığı olarak zarfların içerisine koyup öğrencilerimize dağıtıyoruz. Bu süreçte hem velilerimizden hem de öğretmenlerimizden yeterince destek aldık. Hepsine çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Ramazan Kolisini Bu Defa Öğrenciler Hazırladı
Ramazan Kolisini Bu Defa Öğrenciler Hazırladı
2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ramazan Kolisini Bu Defa Öğrenciler Hazırladı
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!