Şampiyon Kartalspor Destek Bekliyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirt Kartalspor Van’da düzenlen Türkiye bölge şampiyonasında gol yemeden şampiyon oldu. Kulüp başkanı Rıdvan Pelen, “Hiçbir gelir kaynağı olmadan başarılar üstüne başarılar kattık.” dedi.

2009’da kurulan Siirt Kartalspor Başkanı Pelen, bugünlerde başarılarıyla ön planda olmasıyla beraber maddi desteklerinin olmadığını ve imkansızlıklar altında çalıştıklarını ifade etti.

Gol yemeden ligi bitirdiklerini ve imkansızlıklar içinde yaptıklarını belirten Siirt Kartalspor başkanı Rıdvan Pele, “2009 yılından beri çıktığımız bu genç ve süper amatör ekibimizle başarılar üstüne başarılar kattık. Tabi hiçbir gelir kaynağı olmadan kendi yağımızda kavruluyoruz. Burada maçlara başladık. Gol yemeden ligi bitirdik. 6’da 6 yaptık. Van bölgesine gittik. Orada da gol yemeden 3’te 3 yaptık. Şu an Türkiye şampiyonasına katıldık ve son 16 turuna kaldık. Muş ilinde oynanacak olan şampiyonada rakiplerimiz Diyarbakır, Iğdır ve Siirt Kartalsporuz. Çalışmalarımız şu an devam ediyor.” dedi.

Hafta sonu Muş’ta gerçekleşecek olan turnuvada Siirt’i temsil edecek olan Kartalspor’a destek istediklerini belirten Pelen,  “Sonuçta biz Siirt’i temsil etmeye gidiyoruz. Buradan mülki amirlerimize sizlerin desteği ile de sesimi duyurmak istiyorum. Perşembe günü yola çıkılacak. Cuma, Cumartesi, Pazar günü de turnuvalara katılacağız. İnşallah biz en güzel şekilde futbol çerçevesi içinde seyir zevki vererek orada da Siirt’imizi temsil edip daha güzel terlere gelip son 8’e ya da son 4’e kalma hedefimiz var. Takımımız çok iyi çok yetenekli çocuklarımız var.” diye konuştu.

Şampiyon Kartalspor Destek Bekliyor

“Milyarları Boşa Savurmayalım”

Siirtspor başkanına ve teknik heyetine seslenen ve Kartalspor’da yetenekli çocukların olduğunu ve dışarıya milyarlar harcamamalarını söyleyen Pelen, “Buradan Siirtspor başkanını ve teknik heyetine sesleniyorum. Çocukları gelip izlesinler. Böyle milyarları boşuna savurmayalım. Bu çocukların ellerinden tutalım. Sonuçta bu çocuklar bizim çocuklarımız.” dedi.

“15 bin TL Aldık Ama Yetmedi”

Spor Bakanlığının destekte bulunduğu 15 bin TL’nin çocuklarının barınmasına bile yetmediğini ifade eden Pelen, şunları söyledi:

“Spor Bakanımıza teşekkür ediyorum. 15 bin TL destek aldık ama ancak çocukların beslenmesine bile yetmedi. Şu an Muş’a gideceğiz ama hala bir destek gelmedi. Düşünün Türkiye’de son 16’dasınız ama bir destek yok. Sonuçta bu çocuklar buranın evlatlar sizin sporcularınız. Biz Siirt’i temsil etmek için gidiyoruz. Siirt’in bayrağını taşıyarak gidiyoruz. Bence bu çocukları ve bizleri yalnız bırakmamanız lazım.”

“Bunları Başka Şehirde Yapayım Ödül Üstüne Ödül Alırım”

Görme engelli olmasına rağmen birçok başarı elde ettiğini ama Siirt’te bu başarıların karşılık bulmadığını söyleyen Başkan Pelen, “Görme engelli olmama rağmen o kadar şey başarıyorum. Vallahi bunları başka şehirde yapayım ödül üstüne ödül alırım. Çocukların içinde Şırnaklı, Kayserili, Diyarbakırlı çocuklarımızda var. Düşünün dışardan transferlerim var. Biz burada ev bile kiralamışız. Futbolcularımızın barınması için. Zor şartlarda ayaktayız ama bir şekil ayakta duruyoruz.” dedi.

Şampiyon Kartalspor Destek Bekliyor

Hiçbir kurumdan destek almadıklarını ve 100 lisanslı futbolcuyla Siirt’te en fazla lisanslı futbolcularına sahip olduklarını belirten Siirt Kartalspor Antrenörü Osman Burak Yeşil, “Kulübümüz şu an hiçbir kurumdan destek almadan 100 lisanslı futbolcuyla Siirt’in en fazla lisanslı futbolcusuna sahip kulüptür. Bugün bilindiği gibi bilindiği gibi bizim tek amacımız çocukların önce ahlaklı olması ve ülkemize iyi bireyler olmasını sağlamaktır.” dedi.

“Kulübümüzü Kartalspor Akademisi Olarak Adlandırıyorum”

Siirt Kartalsporun sadece futbolla değil ayını zamanda çocukların gelişimi açısından bilimsel çalışmalar da yaptıklarını söyleyen Yeşil,  Bizim kulübümüzde Kartalspor akademisi olarak adlandırmam lazım çünkü 2009’dan beri kurulan kulübümüz şu an Siirt’te U18, U17, U16, U15 branşlarında en fazla şampiyon olan kulüptür ve bu da belki Siirt tarihi açısından büyük bir başarıdır. Şöyle düşünün hiçbir kurumdan destek almadan kendi çabalarımızla bugünlere geldik. Ben öncelikle şu kulübe şöyle bir şey söyleyeyim. Biz yavaş yavaş bilimsel çalışmalara da geldik. Biliyorsunuz ki ülkemizin yeni yeni futbol anlayışında bilimsel çalışmalar lazım. Futbolcuların psikolojik destek almasını ve okulda daha iyi bir birey olmasını sağlıyoruz.” diye konuştu.

Kartalspor’da oynayan çocuklara üniversiteye hazırlık sürecinde de yardımcı olduklarını söyleyen Yeşil, şunları söyledi: “Aynı zamanda çocukların üniversiteye hazırlık sürecinde de yardımcı oluyoruz. Biz Van ilinde Türkiye şampiyonasına gittik ve Siirt ilimizi çok şükür 12 gol atarak bu da Siirt tarihinde bir rekor olarak bölge de şampiyon olduk. Şimdi ise Türkiye’de son 16’ya kaldık. Yine Siirt’imizi Muş ilinde en iyi bir şekilde temsil etmek istiyoruz.”

Şampiyon Kartalspor Destek Bekliyor

6-7 yıl önce Siirt Kartalspor’da çekirdekten yetiştiğini ifade eden takım kaptanı Zafer Gökhan, “İlk çekirdekten yetiştiğim takım burası 6-7 yıl önce Kartalsporla başladım. Daha sonra birçok kulüpte denedim tekrar buraya geldim. İmkansızlıklara rağmen gittiğimiz Van’da alnımızın hakkıyla güzel bir şampiyonluk yaşadık.” diye konuştu.

Şampiyon Kartalspor Destek Bekliyor

Kısıtlı imkanlarla hiçbir maçı yenilmediklerini söyleyen Kartalspor’un orta saha futbolcusu Yusuf İmer, “Alnımızın akıyla gittik. Orada Hakkari ve Bingöl’le oynadık. Çıktık kısıtlı imkanlarımızın olmasına rağmen 9 maç yenilmedik.” dedi.

Şampiyon Kartalspor Destek Bekliyor

İstanbul’dan Siirt Kartalspor’a geldiğini belirten Siirt Kartalspor futbolcusu Berat Kayran şunları söyledi: “İstanbul’dan geldim. Buraya gelmemin sebebi de Rıdvan hocadır. Kartalspor’da iyi topçular çıkmış. Bizde ona güvenip geldik. İnşallah hepimiz iyi yerlere geliriz.”  

Şampiyon Kartalspor Destek Bekliyor

Kartalspor başka bir futbolcusu Muhammed Çağrıban ise şunları söyledi: “Futbola bir aşkım vardı. Birkaç altyapıda oynadım. Şu an Kartalspor’da oynuyorum. Takımımız güzel bir takım eli tutulsa çok şeyler başarabilecek bir takım. Güneydoğu’da şampiyon olduk. Türkiye’de son 16’ya kaldık. Takımca kendimize inanıyoruz, iddalıyız.”

Şampiyon Kartalspor Destek Bekliyor
Şampiyon Kartalspor Destek Bekliyor
Şampiyon Kartalspor Destek Bekliyor
Şampiyon Kartalspor Destek Bekliyor
Şampiyon Kartalspor Destek Bekliyor
2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Şampiyon Kartalspor Destek Bekliyor
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!